İlk kez bir araya geldiler: Şanlıurfa'da hekimlerden dev bir adım!

Şanlıurfa'da bir ilke imza atıldı. Tüm ilçelerdeki birinci basamak Aile Sağlığı Merkezleri'nde görevli hekimler ile Devlet Hastaneleri'nde çalışan uzman hekimler, tanışma ve saha sorunlarını tartışmak üzere bir araya geldi.

İlk kez bir araya geldiler: Şanlıurfa'da hekimlerden dev bir adım!

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa'da bir ilk yaşandı. Tüm ilçelerdeki birinci basamak Aile Sağlığı Merkezleri'nde görevli hekimler ile Devlet Hastaneleri'nde çalışan uzman hekimler, tanışma ve saha sorunlarını ele almak amacıyla bir araya geldi. İlçe sağlık müdürleri ve başhekimlerin moderatörlüğünde düzenlenen toplantıda, sahada karşılaşılan sorunlar ve bu sorunlara yönelik çözüm önerileri konuşuldu. Ayrıca, hizmet kalitesinin artırılması için hayata geçirilebilecek fikirler üzerinde de tartışmalar yapıldı.

Toplantıya Aile Sağlığı Merkezleri ve Devlet Hastanelerindeki doktorlar da katıldı. Katılımcılar, hizmet kalitesini artırmak için hayata geçirilebilecek öneriler konusunda fikir alışverişinde bulundu.

Aile hekimliği sistemi, Şanlıurfa'da daha da güçleniyor. Sağlıkta Dönüşüm Programı kapsamında uygulanan bu sistem, vatandaşların en yakın sağlık hizmetlerine erişimini kolaylaştırırken, hastanelerdeki yoğunluğun azaltılmasına da katkı sağlamayı amaçlıyor. Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü, aile sağlığı merkezlerinde sunulan hizmetlerle vatandaşların sağlığını korumayı ve hastanelerdeki yoğunluğu azaltmayı hedefliyor. Sağlığınız için ilk başvurunuzun aile sağlığı merkezleri olması önerilmektedir.

 

İlk kez bir araya geldiler: Şanlıurfa'da hekimlerden dev bir adım!

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.